Snart tillbaka i butikerna 

Efterfrågan på Bubs godis har skjutit i höjden, vilket har lett till att hyllorna gapar tomma i flera butiker runt om i landet. En viral Tiktok-video, där en användare visar en tom butikshylla, har i skrivande stund över 700 000 visningar. Kommentarsfältet är fullt av personer som upplever samma sak – Bubs godis är slut överallt.

ICA Gruppen först i Norden 

ICA Gruppen blir den första aktören inom dagligvaruhandeln i Norden att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative (SBTi). Företaget har satt upp ambitiösa vetenskapligt baserade mål för att nå netto noll växthusgasutsläpp till år 2050 och har nu fått dessa godkända, vilket markerar ett viktigt steg i arbetet mot att minska den globala uppvärmningen.

Dubbleras med fler butiker i år

Efter den positiva responsen på förra årets Smaka på Från Sverige, utökas butikseventet i år kraftigt. Eventet, som tidigare hölls i Stockholm, breddas nu till åtta nya butiker i Stockholm, Uppsala, Norrtälje och Västerås. Totalt kommer tolv livsmedelsföretag att delta, erbjuda smakprov och specialerbjudanden på sina Från Sverige-märkta produkter.

Produkter på en österrikisk hälsokostkedja

DUG Foodtech inleder ett nytt kapitel i sin internationella expansion genom att lansera sina växtbaserade produkter i den österrikiska hälsokostkedjan Gewußt wie. Från och med september kommer DUG Barista, DUG Original och DUG Unsweetened att finnas tillgängliga i över 70 partnerbutiker samt 150 grossistbutiker runtom i Österrike, samt på Gewußt wie
egen onlinebutik.

VARJE VARDAG

Nyhetsbrev

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.