Holdingkoncernen satsar på handeln i Hyllinge

Jula Holdingkoncernen, genom sitt dotterbolag G&K Blanks Fastigheter, har inlett en satsning på att utveckla handelsområdet i Hyllinge genom nya fastighetsförvärv. Den senaste tillskottet, fastigheten Hyllinge 1:13, har en yta på över 24 000 kvadratmeter och ligger i anslutning till den tidigare förvärvade fastigheten där etableringar som Jula, Hööks, Willys och Rusta nyligen har flyttat in.

Klarna Checkout blir Kustom

Idag presenterar det nyligen avknoppade Klarna Checkout sig under det nya namnet Kustom, och siktar på att snabbt ta en ledande position inom digitala kassalösningar i Norden. Med över 24 000 e-handlare och en årlig transaktionsvolym på mer än 150 miljarder kronor, markerar bolaget sitt intåg som en oberoende aktör, både på den nordiska och europeiska marknaden.

Öppnar butik vid ny stationsuppgång

Göteborgs centrala stadsdel genomgår en omfattande omvandling med ny stadsutveckling, och Coop är redo att bli en del av den förändringen. I det nya kontorshuset Park Central, som får en egen stationsuppgång till den underjordiska järnvägen, öppnar Coop en butik som kombinerar fullsortiment med ett särskilt fokus på färskvaror och färdigmat.

VARJE VARDAG

Nyhetsbrev

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.