Syskonen Ingrosso lanserar italienskt

Efter år av förberedelser och stor uppmärksamhet i sociala medier gör nu Ingrosso-syskonen Bianca, Oliver och Benjamin entré på livsmedelsmarknaden med sitt nya varumärke, Mino. Med kärlek till italiensk mat och en tydlig vision om att kombinera tradition och modernitet, tar syskonen ett djärvt steg in i en ny bransch där autentiska smaker och hög kvalitet står i fokus.

Utsedd till ny medlemschef på Lantmännen

Stina Nilsson har utsetts till ny medlemschef på Lantmännen och efterträder Jesper Broberg, som lämnar företaget för ett nytt externt uppdrag. Stina, som tidigare ansvarat för medlemsfrågor i flera distrikt inom Lantmännen, tar sig nu an rollen med stor erfarenhet och engagemang för att vidareutveckla företagets ägarstyrning och relationer med medlemmar.

Samarbetar med illustratören Neale Payling

Inför julen 2024 lanserar Coop ett nytt och kreativt samarbete med illustratören Neale Payling. Under temat ”Djur gör jul” kommer hans unika design att pryda en rad av Coops egna varor, inklusive julmustflaskor och pepparkaksburkar. Coops chef för sortiment inom egna varumärken, Minna Björklund, ser fram emot samarbetet och menar att den nya designen ger produkterna en känsla av värme och tradition.

Ökad risk när receptfria mediciner delas

Allt fler unga tar andras receptbelagda läkemedel, vilket innebär stora risker för hälsan. En ny undersökning visar även att många väljer självdiagnos på nätet istället för att söka vård. En färsk undersökning genomförd av Sifo på uppdrag av Apotek Hjärtat visar att var tionde svensk under 50 år har använt receptbelagda läkemedel som skrivits ut till någon annan.

VARJE VARDAG

Nyhetsbrev

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.