Max har under en kort tid öppnat flera nya restauranger i Göteborgs-området och enligt vice koncernchefen Christoffer Bergfors handlar det om att möta efterfrågan.
– Trots att året på många sätt har varit tufft möter vi stark efterfrågan av våra goda burgare, inte minst i Göteborgstrakten. Konkurrensen sporrar oss och i år har vi hunnit öppna en restaurang i Kungsbacka, en på Lindholmen och nu vill vi ge Göteborg mer av det goda, säger Bergfors.
Med den nya restauranger har Max tolv i regionen där den nya i Nordstan alltså är västkustens största hittills.
Med plats för nästan 200 gäster i taget ger den förstås sitt bidrag till diskussionen om huruvida storleken har betydelse.
– Det är intressant med att bygga snabbmatsrestauranger, i köksmiljön ska flödet vara ohindrat och ha hög kapacitet – samtidigt ska restaurangmiljön vara inbjudande och trevlig att vara i, konstaterar Max fastighetschef Rasmus Billborn.
– Vi har jobbat hårt för att höja matupplevelsen genom design och jag tycker att restaurangen här i Nordstan är ett exempel på när vi kombinerat effektivitet och trivsamhet på helt rätt sätt, säger han.
Den nya restaurangen invigdes under onsdagen, 14 oktober.