Med en nyligen säkrad mästartitel inom professionell matlagning, kavlar Desirée Jaks återigen upp ärmarna och lanserar ett nytt begrepp tillsammans med Melleruds – Pilsner Pairing.
Att kombinera mat och vin har länge varit en tradition, men nu vill Melleruds och Desirée sprida kunskap om hur mat och pilsner kan komplettera varandra och lyfta smakupplevelsen.
Med inspiration från hennes vinnarrätter i Årets kock, har Desirée skapat tre Pilsnersnacks som lägger grunden för en perfekt Pilsner Pairing.
Intresset för att kombinera, eller pairing ökar nu även i ölets värld och allt fler väljer idag att medvetet balansera ölets smakpalett med tilltänkt mat. Men trots ett ökande intresse, finns det idag inga befästa riktlinjer för hur pilsner och mat kombineras bäst.
Detta vill Melleruds ändra på, och tillsammans med Årets Kock Desirée Jaks vill de sprida kunskap om hur mat och pilsner kan komplettera varandra och lyfta smakupplevelsen.