Ingår globalt partnerskap inför premiären

Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut

Dela nyhet

Fanta® och Warner Bros. Pictures har meddelat ett strategiskt globalt partnerskap inför premiären av den efterlängtade filmen Beetlejuice 2. Samarbetet, som sträcker sig över 50 marknader, inkluderar innovativa marknadsföringsaktiviteter och begränsade utgåvor av Fanta®-produkter som syftar till att maximera både varumärkets och filmens genomslagskraft.

I samband med Beetlejuice 2-premiären lanserar Fanta® två specialdesignade flaskor av sina populära smaker. Den ikoniska karaktären Beetlejuice, spelad av Michael Keaton, pryder Fanta® Exotic, medan Astrid, spelad av Jenna Ortega, syns på Fanta® Orange-flaskan. Denna visuella rebranding är en del av en större strategi för att skapa uppmärksamhet och dra nytta av filmens kulturella påverkan.

En central del av partnerskapet är introduktionen av interaktiva upplevelser via QR-koder på flaskorna. När konsumenterna scannar koderna, får de tillgång till exklusiva digitala och fysiska upplevelser samt chansen att vinna biobiljetter till Beetlejuice 2. Initiativet, under kampanjnamnet ’Summon What You Wanta’, syftar till att engagera konsumenter globalt och skapa en djupare koppling mellan varumärket och filmens tema.

Dana Nussbaum, Executive Vice President för Worldwide Marketing på Warner Bros. Pictures, kommenterar:
-Vi är stolta över att presentera Beetlejuice 2 tillsammans med Fanta®. Detta samarbete kommer att erbjuda unika konsumentupplevelser som perfekt matchar Tim Burtons kreativa vision.

Marknadsexpansion och konsumentinsikter
Detta partnerskap representerar en strategisk marknadsexpansion för Fanta®, särskilt på de marknader där varumärket strävar efter att stärka sin närvaro. De begränsade utgåvorna och de interaktiva elementen är utformade för att engagera en bred publik och öka varumärkeskännedomen.
Ibrahim Salim Khan, VP Global Category Strategy för Fanta på The Coca-Cola Company, tillägger:
-Genom våra aktiviteter ger vi Beetlejuice-fansen en chans att uppleva filmens magi på ett helt nytt sätt och därmed stärka kopplingen till vårt varumärke.

Detta innovativa och strategiska partnerskap mellan Fanta® och Warner Bros. Pictures markerar en ny era för hur varumärken kan samarbeta med underhållningsindustrin för att skapa engagerande och minnesvärda konsumentupplevelser.

Fanta® Beetlejuice 2-sortimentet kommer att finnas tillgängligt i butiker från andra halvan av augusti. Konsumenter kan ladda ner Coca-Cola-appen och scanna QR-koderna på flaskorna för att delta i de exklusiva upplevelserna.

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil