Färgstarka smaker och het inspiration

Foto Picadeli
Höstens nyheter hos Picadeli bjuder på en smakrik resa med influenser från både Marocko och Korea. Med allt från kryddiga couscousmixar till sötpotatisröror med jalapeño, höjer salladsjätten ribban för hur sallader kan smaka. Nu får kunderna en chans att utforska nya kombinationer i landets över 1 000 salladsbarer.

När höstmörkret sänker sig och temperaturen dalar, är det ofta varm och rustik mat som lockar. Men Picadeli, som sedan länge dominerar marknaden för snabb, fräsch och hälsosam mat, har en annan plan. Med en blandning av sött och spicy har de skapat en färgsprakande palett av nya smaker, särskilt designade för att ge höstens sallader en välkommen twist.

På menyn hittar vi bland annat en couscousmix med smak av soligt Marocko, där russin, kikärtor och curry harmoniserar med vitlök och gurkmeja. För den som söker en krämigare komponent finns en hummusinspirerad sötpotatisröra med en sting av jalapeño, perfekt för att ge salladen en oväntad men balanserad hetta.

– ”Vi vill alltid ligga i framkant och erbjuda våra kunder något nytt och inspirerande. I år har vi låtit oss inspireras av matkulturer som är starkt förankrade i tradition, men också otroligt populära världen över just nu,” säger Gunilla Kjellmer, Head of Food på Picadeli. ”Vi ser fram emot att se hur våra kunder kommer att kombinera dessa nya smaker.”

En annan spännande nyhet är en kimchiinspirerad kålsallad, som med sin krispighet och välkända fermenterade smak bjuder in till en korean fusion-upplevelse. Picadeli fortsätter även att erbjuda flexibla lösningar för både veganska och vegetariska kunder, något som ytterligare breddar möjligheterna att skapa sin egen favoritkomposition.

Nyheterna rullas ut från och med vecka 37 och är ett perfekt tillskott till höstens salladsbord. För de som vågar kombinera couscousen med Picadelis veganska Chili Gingerstrips eller låta hummusröran möta krispiga grönsaker och falafel, väntar en riktigt smakrik höst.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil