Ny Chief Commercial Officer på ICA Banken

Gunnar Olsson | Foto Avanza
ICA Banken har utsett Gunnar Olsson till sin nya Chief Commercial Officer (CCO), en nyinrättad position som är skapad för att accelerera bankens tillväxt och stärka dess erbjudanden inom sparande, lån, betalningar och försäkringar. Gunnar Olsson, som tillträder sin nya roll under första kvartalet 2025, tar med sig omfattande erfarenhet från finansbranschen.

Han kommer senast från en position som vice vd och COO på Avanza.

Marie Halling, VD för ICA Banken, ser fram emot samarbetet med Gunnar Olsson och betonar vikten av hans roll för bankens framtida utveckling.

– Vi är oerhört glada över att välkomna Gunnar Olsson till ICA Banken. Hans kundorienterade ledarskap kommer att vara avgörande för att säkerställa att vi fortsätter att erbjuda våra kunder de bästa möjliga lösningarna och samtidigt accelerera vår affärsutveckling, säger Halling.

Gunnar Olsson uttrycker också stor entusiasm över sitt nya uppdrag:

– Jag är mycket motiverad och glad över att få möjligheten att vara med på ICA Bankens tillväxtresa. ICA har ett unikt erbjudande och en tydlig målsättning att göra vardagen enklare för sina kunder, något jag ser fram emot att vidareutveckla, säger Olsson.

ICA Banken har som mål att ytterligare utveckla sitt samarbete med ICA-koncernen och stärka sin position som en av Sveriges ledande vardagsbanker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil