Produkter på en österrikisk hälsokostkedja

Foto Pressbild
DUG Foodtech inleder ett nytt kapitel i sin internationella expansion genom att lansera sina växtbaserade produkter i den österrikiska hälsokostkedjan Gewußt wie. Från och med september kommer DUG Barista, DUG Original och DUG Unsweetened att finnas tillgängliga i över 70 partnerbutiker samt 150 grossistbutiker runtom i Österrike, samt på Gewußt wie egen onlinebutik.

Gewußt wie har i över 50 år varit en ledande aktör inom hälsokost och är kända för sitt noggrant utvalda sortiment av hälsosamma mat- och hälsokostprodukter. Med en stark förankring i hållbarhet och transparens har kedjan byggt upp ett stort förtroende hos sina kunder, vilket gör dem till en perfekt match för DUG Foodtechfilosofi och värderingar.

”Vi är väldigt glada över samarbetet med Gewußt wie, som delar vår vision om hållbarhet och kvalitet. Det här partnerskapet gör att vi kan nå ut till ännu fler medvetna konsumenter som letar efter växtbaserade och klimatsmarta alternativ. Detta markerar också början på DUG:s etablering på den österrikiska marknaden, där vi efter lanseringen med REWE har fått mycket förfrågningar,” säger Helene Nielsen, vd på DUG Foodtech.

Hälsosamma Alternativ och Hållbarhet i Fokus

DUG Foodtechprodukter är designade för att erbjuda hälsosamma, växtbaserade alternativ som är både näringsrika och hållbara. Med Gewußt wiestarka fokus på att arbeta med naturen och inte emot den, passar DUG:s filosofi väl in i deras sortiment och värderingar. Lanseringen av DUG:s produkter på denna respekterade hälsokostkedja förväntas mötas med stort intresse från konsumenter som söker klimatsmarta och hållbara livsmedelsalternativ.

Med detta nya partnerskap fortsätter DUG Foodtech sin strävan att göra växtbaserade produkter tillgängliga för en bredare publik, samtidigt som de förstärker sitt engagemang för hållbarhet och kvalitet på den internationella marknaden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil