Clas Ohlson återöppnar i Burlöv efter fyra år

Foto Pressbild
Idag öppnade Clas Ohlson sin nya butik i Burlöv Center, och markerar därmed en efterlängtad återkomst efter fyra års frånvaro. Butiken erbjuder nu kunder i Burlöv och Malmöområdet enkel tillgång till Clas Ohlsons breda sortiment för hemmafix, DIY och vardagslösningar.

– Vi är otroligt glada över att vara tillbaka i Burlöv. Centrumet har haft en stark utveckling, och med vår nya butik blir vi ännu mer tillgängliga för våra kunder, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager på Clas Ohlson.

Den nya butiken omfattar en försäljningsyta på 1 156 kvadratmeter och blir den sjätte Clas Ohlson-butiken i Malmöregionen. Med en växande e-handel och flera fysiska butiker hoppas Clas Ohlson skapa en smidig shoppingupplevelse för kunderna.

– Vårt mål är att göra det enkelt för kunder att nå vårt prisvärda sortiment, oavsett om de handlar online eller i butik, fortsätter Andreas Helgesson.

Butiksöppningen i Burlöv är Clas Ohlsons trettonde nya butik för 2024, och företaget har ytterligare tre öppningar planerade under hösten. Sammanlagt har Clas Ohlson nu 236 butiker, varav 101 i Sverige, 97 i Norge och 38 i Finland.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil