Lexington flyttar huvudkontor till Hagastaden

Pooya Jalali, Vd på Lexington | Foto Pressbild
Det svenska livsstilsvarumärket Lexington Company flyttar sitt huvudkontor och showroom till den växande stadsdelen Hagastaden i Stockholm. Företaget har tecknat ett avtal om att hyra 730 kvadratmeter i Humlegårdens fastighet på Hälsingegatan 38, med planerad inflyttning i maj 2025.

Flytten markerar ett viktigt steg för Lexingtons tillväxtresa. Det nya kontoret kommer inte bara att fungera som arbetsplats för företagets 50 anställda, utan även rymma en designstudio och ett showroom för återförsäljare och besökare. Målet är att skapa en modern och dynamisk arbetsmiljö som främjar kreativitet och innovation.

– Det här är en strategisk satsning för oss. Vårt nya kontor speglar våra värderingar med öppna ytor, flexibla arbetsplatser och hållbara lösningar. Showroomet blir ett flaggskepp där vi kan visa upp våra produkter på ett inspirerande sätt, säger Pooya Jalali, vd på Lexington.

Hagastaden, som utvecklas till en urban och livfull stadsdel, har på senare tid lockat flera stora företag. Området erbjuder moderna kontor, restauranger och närhet till Norra Stationsparken samt Stockholm Gallery District, vilket gör det till ett attraktivt val för företag som söker ett dynamiskt och kreativt arbetsklimat.

– Vi är stolta över att Lexington valt Hagastaden för sin expansion. Deras närvaro kommer att tillföra ytterligare energi till området, säger Fredrik Lantz, fastighets- och uthyrningschef på Humlegården Fastigheter.

Med sin starka koppling till innovation och stadens kulturella puls, fortsätter Hagastaden att växa som en attraktiv plats för företag och kreativa verksamheter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil