Aladdinasken oförändrad inför julen

Foto Mostphotos
För första gången på flera år väljer Marabou att inte förändra innehållet i den klassiska Aladdinasken. Årets julask kommer att innehålla samma praliner som förra året, vilket bryter den traditionella trenden av årliga pralinbyten.

Inför varje jul brukar spänningen vara stor bland chokladälskare i Sverige – vilka praliner kommer att bytas ut i årets Aladdinask? Historiskt sett har Marabou överraskat med nya smaker och ersättningar, något som skapat både glädje och upprörda känslor bland konsumenterna. Många minns säkert protesterna 2014 när den älskade Trillingnöten försvann, vilket väckte stor uppmärksamhet i media.

Men i år blir det annorlunda. För första gången på flera år har Marabou meddelat att inga praliner kommer att bytas ut i Aladdinasken inför julen 2024. Alla praliner som fanns i förra årets ask kommer att finnas kvar även i år, ett besked som kan överraska många trogna konsumenter.

”Till årets jul kommer Marabou inte med några förändringar i Aladdin pralinasken,” bekräftar Olga Lagenskiold på pr-byrån bcw-global, enligt uppgifter från Expressen.

Det är ett oväntat beslut, särskilt med tanke på att pralinbyten har blivit något av en jultradition för Marabou och för många en del av den årliga julspekulationen. Företagets pr-byrå har inte gett någon ytterligare förklaring till varför man i år valt att låta askens innehåll förbli orört.

Beslutet innebär dock att chokladentusiaster kan vara säkra på att deras favoritpraliner från förra året kommer att finnas kvar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil