Soygurt® blir konst

Foto Pressbild
Oddlygood slår samman sitt sortiment med Planti och relanserar sina soygurts genom en unik konstkampanj. Konstnären Moa Comét har skapat fyra färgstarka verk målade med soygurt, allt för att hylla det annorlunda och växtbaserade.

Oddlygood, känt för sina växtbaserade produkter, tar frukostbordet till nya höjder med sin senaste relansering av Soygurt® efter sammanslagningen med Planti. I en kreativ och färgstark kampanj har konstnären Moa Comét skapat en unik kollektion av fyra konstverk, målade med färg infuserad med soygurt. Budskapet, ”For the love of odd”, speglar Oddlygoods filosofi – att gå sin egen väg och utmana traditionella normer.

Ett av konstverken blir en väggmålning på Brunkebergstorg i Stockholm under vecka 40, och originalverken kommer att ställas ut på Scandic Continental. Dessutom ger kampanjen allmänheten möjlighet att upptäcka konsten både i verkligheten och på sociala medier. För alla som är nyfikna på produkterna kommer även Oddlygood® Soygurt Taste Truck att erbjuda smakprover runtom i Stockholm.

– Den nya designen handlar om att uttrycka vår kärlek till det udda och inspirera till positiv förändring. Genom denna konstkampanj vill vi visa att våra växtbaserade produkter inte bara är goda, utan också bryter mot konventionella gränser, säger Nina Gillsvik, Global CMO på Oddlygood.

Oddlygood fortsätter att utveckla innovativa växtbaserade produkter för konsumenter i flera länder, bland annat Finland, Sverige, Storbritannien och Polen. Genom kampanjer som denna strävar de efter att förändra världen med fantastiska smaker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil