Rengöringsserie fortsätter att gå rent 

Foto Pressbild
Änglamark Kitchen Spray har utsetts till bäst i test av konsumenttidskriften Råd & Rön i sitt senaste test av köksrengöringsmedel. Detta är andra gången på kort tid som Änglamarks rengöringsprodukter prisas, efter att även deras allrengöringsmedel utsågs till vinnare tidigare i år.

Änglamark fortsätter att imponera på marknaden med sina miljövänliga rengöringsprodukter. I senaste numret av Råd & Rön (nummer 8, 2024) utsågs Änglamark Kitchen Spray till bäst i test bland 13 olika köksrengöringsmedel. Testet, som genomfördes med hjälp av en testrobot, utvärderade både effektivitet och produktinnehåll, där Änglamarks spray tog hem högsta betyg i samtliga kategorier.

Testroboten användes för att säkerställa en objektiv bedömning genom att gno med konstant tryck och hastighet över smutsiga ytor, som täckts med bland annat fett, kalk och olja. Resultatet visade att Änglamarks köksspray både är en effektiv fettborttagare och att den lever upp till höga miljöstandarder.

Råd & Rön hyllade även produkten för sin tydliga information och förpackningens återvinningsbarhet. ”En bra fettborttagare i en miljövänlig förpackning med bra information,” sammanfattar tidningen.

Tidigare i år, i maj 2024, fick Änglamarks All Purpose Cleaner också utmärkelsen bäst i test i ett annat stort test av allrengöringsmedel. Minna Björklund, chef för sortiment EVM på Coop Sverige, uttrycker sin glädje över framgångarna:

– Det är fantastiskt att vårt ekologiska rengöringssortiment fortsätter att stå ut i testerna. Vår refill-lösning, där konsumenter kan minska plastanvändningen med 80 procent, är också en viktig del av vårt miljöarbete, säger hon.

Med Änglamarks produkter kan kunder enkelt fylla på sina sprayflaskor och därmed minska både sin plastkonsumtion och sin miljöpåverkan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil