En dag fylld av glädje och golf på Sparren GK

Lästid: 5 minuter
Butikstrender Masters tog plats på en strålande höstdag på Sparren GK, och bjöd på en av årets mest uppskattade golftävlingar. Den härliga atmosfären och det vackra vädret satte en perfekt inramning för en dag fylld av glädje, tävlingsanda och golf av högsta klass. Med deltagare som bjöd på imponerande prestationer, tre eagles under dagen, och många låga scorer blev tävlingen en stor succé.

Tävlingen lockade en blandning av både rutinerade golfare och entusiaster, vilket bidrog till den fina stämningen. Alla gjorde sitt bästa för att klara av banans utmaningar, och resultaten lät inte vänta på sig. Med allt från spektakulära slag till nervkittlande puttar, var det en dag att minnas för alla som var på plats.

Stora gratulationer till vinnarna
I A- och B-klassen såg vi lysande prestationer från vinnarna. Magnus Lindblad dominerade i A-klassen med en enastående prestation, där han slutade på -6 och 66 netto. Det var en prestation som imponerade på alla, och som satte ribban högt för framtida tävlingar.

I B-klassen var det Mikael Sedvall som stod för dagens bästa runda med 42 poäng. Hans säkra och fokuserade spel gjorde honom välförtjänt av segern, och han hyllades stort av sina medtävlare.

Tajt kamp i lagtävlingen
Lagtävlingen bjöd på en otroligt jämn kamp, där spänningen höll i sig ända till slutet. Patrik, Erik, John och Hans i lag 18 tog hem segern med 54 poäng, men det var en hårfin marginal. Lag 13 och lag 11 hade samma poäng men fick se sig slagna på grund av sämre handicap. Denna tuffa kamp om första platsen gjorde lagtävlingen extra minnesvärd, och alla deltagande lag visade stor sportmannaanda.

Specialpriser för imponerande prestationer
Förutom de stora segrarna, delades även specialpriser ut under dagen. Magnus Johansson visade sitt prickskytte genom att vara närmast flaggan på hål 13, medan Magnus Lindblad lyckades placera sig närmast flaggan på hål 4. Dessa prestationer är bevis på den höga nivån av skicklighet som deltog i årets Butikstrender Masters.

Sponsorer och hålvärdar som gjorde dagen möjlig
En tävling av denna kaliber skulle inte vara möjlig utan stöd från våra generösa sponsorer och engagerade hålvärdar. Vi vill därför rikta ett stort tack till alla som bidrog till att göra dagen så lyckad:

  • Sanna Nygård & Aja Baja Cancer på hål 1, som lyckades samla in över 7000 kronor genom försäljning av armband och Mulligans. Det är alltid inspirerande att se hur tävlingen kan bidra till ett gott ändamål.
  • Mats Ståhl och gänget på Context Media som höll till på hål 4 och bidrog med sin närvaro.
  • Philip Morris/Swedish Match som fanns på plats både efter hål 9 och på hål 17 och gav tävlingen ett extra lyft.
  • Linda Madigan och Bord Bia, som med sin grillstation på hål 10 såg till att ingen gick hungrig under rundan.
  • Patrik Svärd och Skistar på hål 13, som alltid levererade med sitt engagemang.
  • Fredrik Elander på DSS Hälsa som sponsrade priset för bästa dam, och Björn Larsson på Carlsberg som såg till att vinnarna fick fina glas till prisbordet.

Tack till lunchsponsorer och personal
För att hålla alla deltagare mätta och belåtna, bidrog flera sponsorer till lunchen som serverades. Ett stort tack till Jimmy Ljung på Nybergs DeliOddgeir Hole på FärsodlarnaRami Shaaban på Rami FreshMikael Sedvall & Björn Larsson på Carlsberg, och John Seaton på Sevan för deras bidrag. Tack även till Löfbergs för kaffe och Is-drycken, samt Joseph Bautista på Svenska LantchipsMagnus Lindblad & Mathias Åström på RefuelAB försåg oss dessutom med State-drycken, Fibr-bars och energituggummi – ett energitillskott som verkligen uppskattades av spelarna.

Vi får inte heller glömma Arne i shopen, samt Per Anders och tjejerna i köket, som levererade enastående service och mat till alla tävlande. Deras insatser gjorde att dagen flöt på utan problem, och alla deltagare fick en fantastisk upplevelse.

Mot nästa års tävling
Med dessa minnesvärda prestationer och ett stort engagemang från alla inblandade ser vi redan fram emot nästa års upplaga av Butikstrender Masters. Tack till alla som deltog, sponsrade och hjälpte till att göra dagen så lyckad. Vi hoppas att ni är med oss även nästa gång!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil