Öppnar sin sjunde restaurang i Malmö

MAX Midhem | Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut
MAX Burgers fortsätter sin tillväxtresa med invigningen av sin sjunde restaurang i Malmö. Den nya enheten vid Midhem öppnar dörrarna den 9 oktober och erbjuder plats för 222 gäster samt 60 nya arbetstillfällen i området.

Malmö får en ny trevlig tillskott i restaurangutbudet när MAX Burgers slår upp portarna till sin sjunde restaurang i staden. Belägen vid den norra infarten till centrala Malmö, i närheten av McDonald’s och Circle K, är den nya restaurangen en del av MAXexpansion och innebär att kedjan nu har 155 enheter i Sverige.

Restaurangen, som har kapacitet för 222 gäster med 137 platser inomhus och 85 utomhus, har byggts på en plats som tidigare huserade ett hotell. Med generösa parkeringsmöjligheter och en tvåfilig drive-in, är MAX Midhem designad för att möta behovet hos både sittande och bilburna kunder.

”Vi är glada över att etablera ytterligare en restaurang i Malmö. Midhem kompletterar våra övriga sex restauranger och ligger strategiskt vid en av huvudinfarter till staden,” säger Christoffer Bergfors, vice vd på MAX Burgers. ”Vi ser fram emot att bli en del av detta område, som har närhet till bostäder, idrottsplatser, shopping och kollektivtrafik.”

Saha Wingtun, som har arbetat inom MAX i nästan 11 år och senast varit restaurangchef, ser fram emot att leda den nya restaurangen. Han betonar den unika familjekänslan inom kedjan och hur detta bidrar till en positiv arbetsmiljö. ”Det är dessa värderingar som motiverar mig varje dag och jag tror att de är en stor del av vår framgång som företag,” förklarar Saha.

Öppningsceremonin, som äger rum klockan 10:00, kommer att ledas av Richard och Christoffer Bergfors, tillsammans med Saha Wingtun. Ceremonin inkluderar också ett inslag av Malmö FF, som MAX sponsrar, där tidigare spelaren Behrang Safari klipper det röda bandet och stödjer föreningens arbete med att främja psykisk och fysisk hälsa bland barn och unga.

”Vi har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ, och vi är oerhört stolta över att vara en del av Malmö FFfortsatta satsning inom fotbollen,” avslutar Christoffer Bergfors.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil