Danska möbelkedjan Ilva öppnar i Jönköping

Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut
Ilva, den danska möbeljätten, öppnar den 11 oktober sin femte butik i Sverige. Den nya butiken, belägen på Bataljonsgatan i Jönköping nära Asecs, är en viktig del av Ilvas satsning på den svenska marknaden.

Ilva fortsätter sin expansion i Sverige med öppningen av sin femte butik, denna gång i Jönköping. Möbelkedjan, som erbjuder ett brett utbud av möbler och inredningsprodukter, ser öppningen som ett viktigt steg i deras tillväxtstrategi i landet. Butikschef Aynur Los uttrycker sin förväntan inför öppningen:

”Vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande kunder samt erbjuda vårt breda sortiment av möbler och inredningslösningar,” säger Los.

Butiken, som ligger på Bataljonsgatan 4B i närheten av Asecs, kommer att erbjuda en stor variation av möbler och inredningsdetaljer, inklusive soffor, sängar, matbord, belysning och textilier. Retailchefen på Ilva, Ulrik Greve Jakobson, ser mycket positivt på etableringen:

”Vi är mycket glada över att få expandera till Jönköping och ser fram emot att bli en del av detta fantastiska område,” säger Jakobson.

Den nya butiken beskrivs som en modern och estetiskt tilltalande plats där kunder kan utforska de senaste trenderna inom möbler och inredning. Ilva strävar efter att erbjuda en unik köpupplevelse med högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice.

Förutom den nya butiken i Jönköping har Ilva redan etablerade butiker i Helsingborg, Halmstad, Kristianstad och Malmö, samt en växande e-handel som kompletterar deras fysiska butiker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil