Välkomnar med flyttburgare på Torsplan

Foto Max Burgers
Lästid: < 1 minut
När McDonald’s flyttade in mittemot MAX på Torsplan bjöd MAX in sina nya konkurrenter på en annorlunda inflyttningspresent – flyttburgare. Initiativet är en del av MAX strategi att positionera sig som en god granne i kvarteret, samtidigt som de presenterar sitt nya koncept för flyttstök.

Med McDonald’s nya etablering på Torsplan, mittemot MAX Burgers, har konkurrensen bland burgarrestauranger tätnat i området. MAX tog tillfället i akt att välkomna sina nya grannar på ett lekfullt sätt genom att bjuda på så kallade flyttburgare. Detta initiativ markerar MAXsenaste satsning på att lansera burgaren som ett praktiskt och smakrikt alternativ vid flyttstök, något som traditionellt sett förknippas med flyttpizza.

Henric Byström, kommunikationschef på MAX Burgers, ser flyttburgaren som en chans att göra sig kända för sitt svenska kött och sin grannvänlighet:

”Vi vill såklart visa att vi är Sveriges godaste grannar nu när kvarteret får en ny burgarrestaurang. Alla som flyttat vet att det kan vara stökigt i början. Därför vill vi underlätta för våra amerikanska branschkollegor och bjuda på flyttburgare till personalen.”

Detta initiativ är en del av MAXstörre plan att göra burgare till den nya standarden vid flytt. Under hösten har de även samarbetat med Svenska Studentbostäder för att bjuda nyinflyttade studenter på en välkommen måltid i form av en flyttburgare. Enligt MAX ska burgaren inte bara vara en snabb och enkel måltid, utan även ett alternativ med fokus på svenska råvaror – till skillnad från konkurrenterna.

MAX Burgers etablerades på Torsplan redan 2013 och ser fram emot den ökade konkurrensen i området. Med flyttburgaren som en del av sitt koncept visar MAX att de kan sätta en lekfull, svensk prägel på både flyttstök och konkurrens.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil