Nyöppning för moderniserad 70-årig butik

Per Ewertsson och Ulf Willerstrand utanför Elon i Varberg | Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut
Elon öppnar idag sin nyaste butik i Varberg, där den tidigare Euronicsbutiken Davids genomgått en total förvandling och utökat sitt sortiment. Med fokus på både tradition och innovation välkomnar den 1500 kvadratmeter stora butiken nu kunderna till en inspirerande shoppingupplevelse.

Elon Group har under året förvärvat Euronics Sverige, en kedja med cirka 100 butiker. I samband med detta får butiken Davids i Varberg, som har funnits i över 70 år, nu nytt liv som Elon-butik. Den tidigare Euronicsbutiken var tidigt ute med försäljning av TV och radio, och har sedan dess varit en välrenommerad aktör i Varberg. Under ledning av ägaren Ulf Willerstrand och med en ambitiös satsning har butiken genomgått en totalrenovering och blivit en fullfjädrad Elon-butik.

”Vi har mer eller mindre blåst ut det vi hade i butiken och gjort om allt,” säger butikschefen Per Ewertsson. ”Nu kan vi erbjuda TV, ljud, mobil, smarta hem, vitvaror, småel och kök i vår stora utställning. Vår devis är att vi kan erbjuda allt med sladd och tråd under ett och samma tak.”

Den nya butiken, som täcker 1500 kvm, erbjuder ett brett sortiment inklusive utställningskök från Nordanro, ett varumärke inom Elon. Sortimentet har breddats rejält, och personalstyrkan har växt till 19 personer som arbetar under samma tak. Med en stark start planerar butiken en spännande invigningshelg fylld av aktiviteter, inklusive besök av stjärnkocken Niklas Ekstedt, food trucks och möten med leverantörer.

”Det är otroligt fint att se hur Elon i Varberg tar sig an såväl nya produktkategorier som Elon butikskoncept,” säger Christer Palmgren, Försäljningsdirektör på Elon Group. ”Att se hur våra butiker gemensamt hittar nya vägar och vågar satsa på att utvecklas är glädjande för hela Elon-kedjan likväl som för våra kunder.”

Elon i Varberg bjuder in alla nyfikna att uppleva deras nya koncept under invigningshelgen och hoppas kunna bidra till en inspirerande shoppingupplevelse för Varbergs invånare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil