Ny chef för Foodservice på Valio Sverige

Hanna Segerberg | Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut

Dela nyhet

Valio Sverige välkomnar Hanna Segerberg som ny chef för foodservice, en roll där hon kommer att ingå i företagets ledningsgrupp. Med en gedigen bakgrund inom försäljning och ledarskap, senast som Head of Sales Foodservice på Foodmark, tar Hanna med sig bred erfarenhet från branschen. Tidigare har hon även haft marknadsförings- och försäljningschefspositioner på Arla, vilket ger henne en stark kommersiell bas för hennes nya roll hos Valio.

Robert Auselius, VD för Valio Sverige, uttrycker sitt engagemang för rekryteringen:
”Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Hanna Segerberg till Valio Sveriges ledningsgrupp. Hanna kommer med en stark och bred kommersiell erfarenhet från vår bransch. Hon är en inkluderande ledare som delar Valios värderingar. Med Hanna vid rodret kommer vi kunna växla upp foodservice, som är ett tillväxtområde för Valio Sverige.”

Hanna själv ser fram emot att bli en del av Valio och bidra till företagets fortsatta tillväxt:
”Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Valio, ett företag som är känt för sina goda värderingar, med fokus på kund och konsument och sin framstående position inom både innovation och HR. Det ska bli spännande att bidra med min erfarenhet och samtidigt få möjligheten att utvecklas vidare i ledningsgruppen. I min nya roll kommer jag, tillsammans med mitt team, arbeta för att uppnå den tillväxt inom foodservice som både förväntas och är möjlig.”

Med Hanna Segerberg i spetsen ser Valio Sverige fram emot att stärka sin position inom foodservice och driva framgång inom denna snabbt växande sektor.

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil