KFC har öppnat i Kista Galleria

Jesper Holmström, Anders Österberg, Wazeer Tokhy | Fotograf Isak Friberg
Lästid: 2 minuter

Dela nyhet

Igår invigdes KFCs nya restaurang i Kista Galleria, med Anders Österberg, biträdande finansborgarråd i Stockholms Stad, på plats för att fira öppningen. Många samlades inför öppningen av restaurangen, som nu blir en del av Kista Gallerias populära food court.

– Igår togs ytterligare ett steg för att Kista Galleria ska ha Sveriges godaste food court. KFCs öppning är ett otroligt välkommet tillskott till Kista och Järva, säger Anders Österberg.

KFC, som är känd för sina kycklingrätter, blir en del av M.E.E.T, gallerians omfattande restaurang- och caféutbud. Vid invigningen deltog även Wazeer Tokhy, restaurangchef för KFC i Kista Galleria, samt Jesper Holmström, fastighetschef för Kista Galleria, och Sargon Yan, senior leasing manager för food & beverage på Citycon.

– Vår food court är mycket populär bland våra besökare, och vi är därför extra glada över att välkomna KFC som ett spännande tillskott till vårt utbud, säger Jesper Holmström.

Kista Galleria är en av Sveriges största och mest besökta shoppingdestinationer, belägen i Järvaområdet i Stockholm. Med över 130 butiker, restauranger och upplevelser, inklusive Filmstaden Kista och O’Learys Bowling & Gokart, erbjuder gallerian en omfattande shopping- och nöjesupplevelse.

Anders Österberg & Sargon Yan
Fotograf Isak Friberg

– KFCöppning i Kista Galleria är en del av vår strategi att erbjuda ett rikt utbud av restauranger i alla våra centrum. Deras succé i Liljeholmstorget Galleria, som öppnade i september, visar att det finns en stor efterfrågan, säger Sargon Yan.

KFC, en av världens största restaurangkedjor med över 30 000 restauranger globalt, drivs i Sverige av Nordic Service Partners Holding AB.

Kista Galleria M E E T
Fotograf Martin Källqvist

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil