Introducerar en Hemlig Burgare i Stockholm

Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut

Dela nyhet

Den 18 oktober introducerar MAX Burgers en unik upplevelse på sin restaurang på Kungsgatan i Stockholm – en ny burgare utan namn, bild eller lista över ingredienser. För att prova denna hemliga skapelse måste gästerna använda ett lösenord vid beställning, och det krävs att de vet exakt hur de får tag i den.

Med ett starkt 2024 bakom sig, där MAX Burgers lanserat flera innovativa burgare, vill företaget nu testa gränserna genom att ge sina kunder en burgarupplevelse utan någon förhandsinformation. Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers, beskriver konceptet som en möjlighet att överraska och engagera sina gäster genom att låta dem själva gissa smakerna i den nya burgaren. Enligt Mårtensson är inspirationen hämtad från hela världen, med inslag från svensk matkultur, och han lovar en ”riktig vinnar-burgare.”

För att prova den hemliga burgaren i förväg måste kunderna ringa ett särskilt telefonnummer för att få koden, som sedan anges i kassan. Burgaren är anpassningsbar med val av protein och är tillgänglig för personer med allergier. Den kan beställas på MAX Kungsgatan fram till 23 oktober, då den hemliga burgaren blir tillgänglig på alla MAX-restauranger i Sverige.

Så här kan du smaka den hemliga burgaren före lanseringen:

  1. Ring 0762 57 77 81 för att få koden.
  2. Uppge koden i kassan på MAX Kungsgatan i Stockholm.
  3. Beställ och njut av den hemliga burgaren!

Med denna lansering utmanar MAX Burgers både sina kunder och konkurrenter att tänka nytt och våga prova något oväntat, vilket understryker företagets ambition att fortsätta utveckla sitt koncept och inspirera smaklökarna hos Sveriges burgarälskare.

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil