Barebells lanserar Holiday Calendar

Foto Pressbild
Lästid: 2 minuter

Dela nyhet

Barebells återkommer med sin populära Holiday Calendar, som erbjuder en njutning varje dag fram till jul. Denna kalender, som blev en succé förra året, ger konsumenterna möjlighet att öppna en ny lucka varje dag och avnjuta en hel storlek av deras populära proteinbars – helt utan tillsatt socker. Årets kalender innehåller även exklusiva smaker som inte annars finns tillgängliga på marknaden.

Med den festliga säsongen runt hörnet är Barebells Holiday Calendar den perfekta presenten för både nära och kära och för dig själv. Den är fylld med läckra proteinbars som inte kompromissar med smaken, vilket gör den till en idealisk följeslagare under de ofta godisfyllda vintermånaderna.

Bakom luckorna döljer sig en varierad samling av proteinbars från hela Barebells sortiment, inklusive mjuka bars, originalbars och veganska alternativ. Varje bar innehåller mellan 10 och 20 gram protein och är täckta med en silkeslen choklad. Denna mångfald gör att produkterna passar perfekt som snacks mellan måltider, på språng eller innan och efter träning.

Amanda Andersson, Global Brand Manager för Barebells, uttrycker sin entusiasm för kalendern:

– ”Denna kalender är tillägnad alla Barebells-älskare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra trogna kunder en vacker kalender fylld med godsaker, samt smaker som är helt nya eller inte tidigare tillgängliga. Vi vill önska alla Barebells-älskare en glad jul.”

Hälsosamma Njutningar utan Kompromisser

Barebells’ proteinbars har blivit populära för sin förmåga att kombinera smak och näring på ett sätt som tilltalar både hälso- och smakmedvetna konsumenter. Genom att erbjuda dessa bars utan tillsatt socker, skapar Barebells en njutning som inte bara är välsmakande utan också bidrar till att uppfylla proteinbehovet under en hektisk vardag.

Den begränsade upplagan av Barebells Holiday Calendar är ett utmärkt sätt att njuta av smaken av semestern, utan att behöva oroa sig för onödiga tillsatser.

Tillgänglighet

Barebells Holiday Calendar kommer att finnas tillgänglig på utvalda marknader, och konsumenter rekommenderas att vara snabba för att säkra sin egen kalender. Med en perfekt kombination av festliga smaker och hälsosamma ingredienser är detta en kalender som kommer att uppskattas av många.

Så oavsett om du är en trogen Barebells-användare eller nyfiken på att prova, erbjuder denna kalender en spännande och god väg att räkna ner dagarna till jul.

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil