Utsedd till ny medlemschef på Lantmännen

Stina Nilsson Lantmännen | Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut

Dela nyhet

Stina Nilsson har utsetts till ny medlemschef på Lantmännen och efterträder Jesper Broberg, som lämnar företaget för ett nytt externt uppdrag. Stina, som tidigare ansvarat för medlemsfrågor i flera distrikt inom Lantmännen, tar sig nu an rollen med stor erfarenhet och engagemang för att vidareutveckla företagets ägarstyrning och relationer med medlemmar.

Med bakgrund som medlemschef vid Sveriges Stärkelseproducenter och en gedigen erfarenhet inom medlemsfrågor, ser Stina fram emot att fortsätta stärka dialogen och samarbetet inom Lantmännen. Hon tillträder sin nya roll den 1 november och kommer att rapportera direkt till Lantmännens vd, Magnus Kagevik.

Jesper Broberg, som har haft rollen sedan våren 2021, tackas samtidigt för sina insatser med att bygga upp starka medlemsrelationer under sin tid på Lantmännen.

– ”Stina har lång erfarenhet av både medlemsfrågor och ägarstyrning, och jag ser fram emot att fortsätta utveckla våra medlemsrelationer tillsammans med henne,” säger Magnus Kagevik, Lantmännens vd och koncernchef.

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil