Tar återigen över Burger Kings lokaler

MAX Ödeshög | Foto Pressbild
Lästid: 2 minuter

Dela nyhet

Den svenska hamburgerkedjan MAX Burgers fortsätter sin framgångsrika expansion, och har nu öppnat sin 156e restaurang i Sverige, den här gången i Ödeshög. Den nya restaurangen ligger strategiskt intill E4 och har plats för 191 gäster, inklusive både inomhus- och utomhusplatser.

Genom att ta över Burger Kings tidigare lokaler istället för att bygga nytt, sparar MAX både tid och resurser, vilket också har miljömässiga fördelar. Detta är faktiskt den elfte Burger King-lokalen som MAX tar över sedan 2018.

Christoffer Bergfors, vice vd på MAX Burgers, säger att företaget ser denna strategi som ett viktigt steg i sin fortsatta expansion, och att de under 2024 redan har öppnat nio nya restauranger, både i Sverige och internationellt i Polen och Norge. Med Köpenhamn i sikte för en öppning i november, har MAX stora planer för framtiden, med flera nyetableringar planerade för 2025.

Lokalt fokus och karriärmöjligheter

Alva Wikvist, nytillträdd restaurangchef i Ödeshög, har redan anställt 15 personer och fortsätter att rekrytera. Hon betonar att MAX erbjuder mer än bara ett jobb – det är en plats för gemenskap och karriärmöjligheter. MAX nya satsning i Ödeshög skapar 25 nya jobbtillfällen, och Wikvist uppmuntrar personer som vill utvecklas i sitt arbete att söka sig till dem.

Samarbete med lokala föreningar

MAX fortsätter också att stödja lokalsamhällen genom sitt samarbete med Ödeshögs Skidklubb. Samarbetet har möjliggjort för skidklubben att utöka sin utrustning för att låna ut till barn och unga, något som gläder klubbens ordförande, Axel Erlandsson. MAX har en lång tradition av att stödja lokala föreningar och idrottsinitiativ, och är stolta över att vara en del av Ödeshögs Skidklubbs framtida satsningar.

Den officiella öppningsceremonin äger rum den 23 oktober 2024 och leds av Richard och Christoffer Bergfors tillsammans med Alva Wikvist.

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil