Premiär för Clas Ohlson i Tynset

Foto Pressbild
Lästid: 2 minuter

Dela nyhet

Idag öppnade Clas Ohlson en ny butik i Tynset, vilket markerar en spännande nyetablering för kedjan i Norge. Butiken, som är den första i norra Østerdalen, har väckt stort intresse bland lokalbefolkningen och förväntas fylla ett viktigt behov i området. Rune Johansen, Country Operations Manager för Clas Ohlson, uttryckte sin entusiasm över att äntligen nå kunder som tidigare haft lång väg till sin närmaste butik.

Tynset, som fungerar som ett handelscentrum för den norra delen av Østerdalen i mellersta Norge, är nu hem för Clas Ohlsons nya butik med en försäljningsyta på 978 kvadratmeter. Butiken är belägen i en nybyggd fastighet, vilket ger den en modern och inbjudande miljö för kunderna. Johansen påpekade att butiken kommer att erbjuda hela Clas Ohlsons breda och prisvärda sortiment, med ett särskilt fokus på produkter för hemmafix och julrelaterade varor under den kommande säsongen.

Butiksöppningen i Tynset är den fjärde för Clas Ohlson under kalenderåret 2024. Företaget har en tydlig expansionsstrategi och har redan planerat ytterligare öppningar, inklusive en butik i det nybyggda köpcentret Værstetorvet i Fredrikstad nästa vecka och den hundrade butiken i Alti Eikunda i Egersund om tre veckor. Denna snabba tillväxt reflekterar Clas Ohlsons framgångsrika strategi för att öka sin närvaro på den norska marknaden, där de nu har totalt 236 butiker, med 101 i Sverige, 98 i Norge och 37 i Finland.

Den nya butiken i Tynset förväntas inte bara öka tillgången till Clas Ohlsons produkter för lokalbefolkningen utan också bidra till ökad sysselsättning och ekonomisk aktivitet i området. Med en fortsatt satsning på att erbjuda prisvärda och kvalitativa produkter ser företaget fram emot att bli en integrerad del av samhället i Tynset.

Det är tydligt att Clas Ohlson har en stark vision för sin framtid i Norge, och med den nya butiken i Tynset har de tagit ett betydande steg mot att uppnå sina mål om tillväxt och kundnöjdhet i regionen.

Annons

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil