Fonduegodiset, som blivit en succé sedan första lanseringen, är en riktig godisupplevelse. Vissa bitar är söta, andra sura och några är skummiga – allt för att skapa en härlig blandning. Hemmakväll har dessutom gjort konceptet till en gissningslek. Formen kan ge en ledtråd om vad som döljer sig under överdraget, men den verkliga hemligheten avslöjas först vid första tuggan.
”Det blir lite av en smakkamp! Vi har experimenterat med fruktsmaker, och de sura bitarna med ett sött överdrag är en fantastisk kombination,” säger Daniel Persson, kommersiell chef på Hemmakväll.
Populärt koncept med nya möjligheter
Fonduegodiset introducerades till påsken 2023 och har sedan dess återvänt vid flera tillfällen. Tidigare lanseringar har inkluderat klassiker som Hallon- och lakritsskallar, Lysmelk och Banana bubs, men alltid med en twist. Hemmakvälls senaste upplaga tar konceptet ett steg längre med ännu fler alternativ och smakkombinationer.
”Vi lyssnar på våra kunder, och fonduegodiset har fått ett fantastiskt gensvar. Det inspirerar oss att fortsätta utveckla och överraska i lösgodiskategorin,” säger Persson.
Skynda att smaka – innan det tar slut
Hemmakväll har fyllt hyllorna med extra mycket fonduegodis för att möta efterfrågan, men uppmanar ändå kunder att vara snabba:
”Vi vet att intresset är stort och vill att alla ska få chansen att uppleva godiset. Men som alltid gäller det att vara ute i god tid,” avslutar Persson.
Så, för alla godisälskare där ute: Den 1 februari är det dags att bege sig till närmaste Hemmakväll – och låta smaklökarna gissa sig fram i det eftertraktade fonduegodiset!