Gourmetkorv i Göteborg fortsätter att växa snabbt. Dussinet år efter starten siktar man på att gå vidare och etablera sig över hela landet. Via franchise ska man bygga minst 70 enheter.
För tolv år sedan startade Malin Talcoth matstället Gourmetkorv i Göteborg, i en lokal på Södra Larmgatan.
Företaget blev snabbt uppmärksammat för sina produkter och redan fem år senare vann man det prestigefyllda priset Arla Guldko i sin kategori.
Nu tänker Gourmetkorv satsa nationellt och skapa en franchisekedja.
Ambitionen är att öppna 70 enheter i Sverige under 2020-talet. Första steget i den utbyggnaden sker inte så långt från Göteborg då den etableringen sker i Trollhättan.
De produkter som Gourmetkorv erbjuder är ett stort urval av korvar som samtliga har ett mycket högt köttinnehåll.
De erbjuds sedan med en mängd tillbehör och sidoprodukter vilka också är skapade och tillverkade av företaget.