Fler nya samarbeten i krisen

Det handlar exempelvis om färsk pasta, hantverkslagade korvar, färdiglagade pajer och annat.

Lästid: < 1 minut

Dela nyhet

Nu tar fler matbutiker upp samarbetsformer med olika restauranger. Samarbete över branschgränserna blir lösningen för ännu fler i coronakrisens spår.

Butikstrender har tidigare berättar om hur flera restauranger börjat sälja sina rätter som färdigmat i citybutiker inom 7-Eleven i centrala Stockholm. Ett annat uppmärksammat samarbete är från Örebro där Ica Maxi Universitetet börjat ett samarbete med tre välrenommerade krogar och säljer deras rätter för 99 kr portionen.

Nu ansluter sig Hemköp Torsplan till denna samarbetsform.
Butiken har inlett ett samarbete med fyra restauranger – Agnes, Bar central, Calle P och Schmaltz bar & Delicatessen.

Restaurangernas produkter finns i delikatessdisken men även i de ”vanliga” hyllorna. Det handlar exempelvis om färsk pasta, hantverkslagade korvar, färdiglagade pajer och annat.
Ambitionen är att fortsätta det här samarbetet även på andra sidan coronakrisen.

Har du ett nyhetstips?

Här kan du dela med dig av information eller mejla till info@butikstrender.se

Annons

Annonser

Håll dig uppdaterad med nyheter varje vardag!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR

Läs Butikstrenders digitala magasin!

Upptäck de senaste branschnyheterna och trenderna online.