Med anor från 1927 tar Nybergs Deli nu ett nytt steg när man lämnar Slakthusområdet nära Globen.
Det är idag tredje generationen som driver det företag som Allan Andersson startade för snart hundra år sedan. Sedan 1991 är det tredje generationen som driver farfars vision om ”Bra mat till alla” vidare.
Nu blir det en flytt från traditionsrika Slakthusområdet nära Globen. Stockholms stad ska bygga om Slakthusområdet ”från ett industriområde till en blandstad för mat, kultur, evenemang, boende och arbete”.
Nybergs Deli flyttar redan nu och skapar större och bättre lokaler för att kunna fortsätta växa.
Hösten 2021 ska Nybergs Deli flytta in i nybyggde lokaler söder om Stockholm, i Jordbro, och få lokaler som är helt anpassade för företagets verksamhet.
– Det känns fantastiskt att på ett vitt ark få börja rita en helt ny fabrik, det ger oss möjlighet att bygga in alla de mervärden som vi sett framför oss både avseende hållbarhet, effektivitet samt arbetsmiljö, säger Joakim Inaeus som är vd för Nybergs Deli.
För det anrika företaget blir det dessutom en möjlighet att ”samla krafterna”. Idag har man cirka 80 anställda fördelade på fyra olika adresser.
– Genom att samla våra olika produktioner och kontor till en gemensam anläggning optimeras verksamheten kraftigt både kring effektivisering, medvetenhet och fokus på hållbarhet.
Läs mer i printmagasinet, Butikstrender 5/2020 Läs mer om magazinet här.