Vecka 11 markerar även lanseringen av flera andra spännande produkter i Coops sortiment. Micvac-serien med kyld färdigmat får tillskott av Pasta al pomodoro, Carbonara Tagliatelle, Köttbullar med potatismos och lasagne tomat & linser. Coop betonar sin satsning på svenska råvaror genom att använda svenskt bacon och grädde i carbonaran samt svenskt kött i köttbullarna och korven.
Nya produkter i fiskavdelningen inkluderar MSC-certifierad eller ASC-certifierad torskrygg, torskfilé och laxfilé under Coops eget varumärke.
På tofu-fronten lanseras tre nya varianter av Tofu 180 g: naturell, bokspånsrökt och med soja och örter, alla rika på protein och kalcium. Coop betonar den rökiga smaken i den bokspånsrökta tofun som passar utmärkt i olika rätter.
För fans av Chicken Nuggets erbjuder Coop nu krispiga nuggets gjorda på svensk kyckling, och frysarna fylls även på med andra produkter som kyckling- och broccolipaj, frysta majskolvar och glutenfri pizza Margherita.
På såsfronten introducerar Coop två nya varianter av Street Food-såser i squeezeflaska: Mango Yango och Green Garlic.
Andra tillägg till sortimentet inkluderar svenska dammsugarpåsar, tunna soppåsar med dragsko, fryspåsar utan kartong för miljöskäl och en refill till badrumsspray under varumärket Änglamark, alla med fokus på hållbarhet och kvalitet.