Jared Christensen, som byggde upp Ekko gourmet, gör en nysatsning som vegetarisk matinnovatör och vill nå ut till nya och fler företag i branschen.
Jared Christensen, kock med ursprunget i Nya Zeeland, startade i tidigt 2000-tal företaget Ekko gourmet med bas i Malmö.
Ett sortiment av vegetariska produkter gav stor respons och Ekko gourmets produkter fanns i tusentalet svenska butiker när nästa kapitel skrevs.
Det kapitlet handlade om att Jared Christensen sålde företaget till Midsona.
Där har han sedan haft ett uppdrag som nordisk innovationschef, ett uppdrag som avtalsmässigt löper ut 31 mars i år.
Christensen ska fortsätta samarbetet med Midsona men breddar nu sin verksamhet genom att från april arbeta även som vegetarisk matinnovatör.
I ett öppet brev på Linkedin förklarar han sina ambitioner på området.
– Min passion är mat, och min prioritet är alltid att skapa de bästa och mest intressanta produkterna, skriver Jared Christensen.