En uppgraderad version av den klassiska korvkiosken står i centrum när Skistar och Scan inleder ett samarbete inför den vintersäsong som är på gång.
Tillsammans gör Skistar och Scan det nu enklare för alla ”foodiesar” i skidbackarna att fylla på energireserven i vår uppgraderade version av den klassiska korvkiosken, skriver företagen i en pressrelease.
I samarbete med lokala krögare i Åre, Sälen och Vemdalen erbjuds skidåkarna en korv & carve-meny med allt från korv med bröd att ta med i liften, till street food-inspirerade korvrätter.
Initiativet kommer naturligt ur behovet av att kunna äta gott och smittsäkert i backen även en coronavinter.
Det handlar om att hitta nya, trygga och säkra lösningar i det läge vi är i , resonerar företagen.
Under en annorlunda och coronasäkrad vintersäsong i fjällen så är behovet att kunna äta smittsäkert i backen extra viktigt för alla skidgäster. Samarbetet mellan Scan och SkiStar är ett led i detta arbete.
– Det är fantastiskt roligt att vi tillsammans med Skistar lyckats få fram en både flexibel och säker lösning för matservering i skidbacken, säger Maria Dundeberg som är försäljningsdirektör för Foodservice inom HK Scan.
– För oss är det viktigt att kunna erbjuda en minnesvärd upplevelse i fjällen för våra gäster, både i backen, i boendet och inte minst kring maten, säger Skistars kommersielle direktör Mathias Lindström.
– Det ligger helt i linje med hur vi coronasäkrar vår verksamhet denna säsong men är även något som vår gäster önskar i framtiden.
Maten beställer man i mobilen och den kan till exempel förbeställas i liften eller på väg till korverian. När den är klar plingar det till i telefonen och det är bara att hämta upp och njuta.
Inga köer och ingen trängsel, bara ”Ski in – korv out”, är konceptet.