Nu uppdaterar Verum samtliga produkter med ännu fler goda egenskaper i form av vitaminer, mineraler och antioxidanter* och flera av dem får dessutom lägre sockerhalt.
Verum lanserar nu ett uppdaterat sortiment filmjölk och laktosfri yoghurt som har berikats med ännu fler goda egenskaper och flera av produkterna har också fått lägre sockerhalt. Självklart är produkterna fortfarande fullproppade med samma unika mjölksyrabakterier och de smakar precis lika gott som tidigare.
Verum Yoghurt byter också förpackning till en takåsförpackning med skruvkork och både yoghurt och filmjölk får nya smakfulla dekorerför att lyfta fram de goda smakerna och förtydliga innehållet.
Samtidigt lanseras också en tillfällig smak som går att njuta av hela sommaren – Verum filmjölk Päron! En härligt krämig fil som såklart också har fått alla goda egenskaper som de andra produkterna har.
Verum filmjölk Päron är en Limited Edition för alla sommarens frukostar, som kommer att ersättas av en ny spännande smak i höst. I Verum möts tradition och innovation. Goda smaker och unik bakteriekultur och i sortimentet finns Verum för alla, och alla bjuder på nytta och njutning. Yoghurten är laktosfri och finns liksom filmjölken både naturell och smaksatt, alla med den unika bakteriekultur som Verum har. En god start på dagen, i dubbel bemärkelse! Med Verum är det både gott och enkelt att boosta sitt immunförsvar!
*C-vitamin är en antioxidant och skyddar cellerna mot oxidativ stress.
Finns i butik nu.